the Third estate is the answer 110% sure it's correct
Answer:
You must include the passage in order to get help.
You can take a screenshot of the passage and edit your question.
then click the paperclip icon to add the file.
Hope this helps :)
The gulf coast of the United states
Answer:
Explanation:
"Some periods of civilization are considered "classical". These are times when a society makes extraordinary achievements in art, science, religion, philosophy, and politics. Classical ages.
During the Classical period, various parts of India were ruled by numerous dynasties for the next 1,500 years, among which the Gupta Empire stands out. This period, witnessing a Hindu religious and intellectual resurgence, is known as the classical or Golden Age of India.
I hope I helped! :)