The answer to the given question above would be the second option. Based on the given passage above from the Gulliver's Travel Day 30 of 93, the setting that the passage above indicates is DAYTIME. Hope this is the answer that you are looking for.
I can tell you the answer if you could list the characters for me to choose from
Answer:
umm like what do you mean??
Explanation:
Answer:
Explanation:
The poem 's speaker means : She meant that her life was not perfect. She had to overcome many obstacles.
I think that through lines 1-7 the speaker, the details that bext explain her is " Life ain't been no crystal stair" Mainly because she sums up her whole experiences and how bad and rough her life has been through that one sentence, and we can empathize with her. But, she explains a bity more through lines 3-7