Answer:
increase government control of the economy" which was somewhat needed for war production.
Explanation:
:)
Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
Answer:
The states surrendered their sovereignty, and could no longer coin money or raise armies of their own. The Constitution helped to stabilize the economy and fostered a bond of common interest among the states, but some feared the central concentration of power.
Answer:
La carta trata sobre las experiencias del Capitán Walton y consiste en una historia triste y feliz.
Explanation:
La carta trata sobre las experiencias del Capitán Walton y consiste en una historia triste y feliz.
Las cartas del capitán Walton a su hermana Margaret daban detalles sobre su primer encuentro con los Frankenstein. Además, dio detalles sobre cómo cambió su perspectiva para la propia perspectiva de Frankenstein que finalmente cambió su propia perspectiva.
Answer:
I believe the correct answer is D)
Explanation: