Answer:
A. Reckless drivers and unconcerned police mean that there will eventually be a major disaster on Old Home Days.
Explanation:
Option A gives a subjective summary of the given passage.
A subjective statement refers to one's personal opinion, belief or conclusion which is not really based on facts. This particular option is one's personal opinion. The person opines that there will eventually be a major disaster in Old Home Days as a result of reckless drivers and unconcerned police. Actually, the passage never suggested or stated any prediction of major disaster by unconcerned police or reckless drivers. This is one's personal opinion about the passage.
Answer:
Rec·i·proc·i·ty
The practice of exchanging things with others for mutual benefit, especially privileges granted by one country or organization to another.
Explanation:
The Golden Age featured some of the most renowned Western philosophers of all time. Chief among these were Socrates, whose ideas exist primarily in a series of dialogues by his student Plato, who mixed them with his own; Plato; and Plato's student, Aristotle.