Answer:
Explanation:
A note on classification: By any system of measurement, Paris is the biggest city in France. That much is clear; but after that, classifying French towns and cities in order of size is an art, rather than a science, since the results depend very much on the criteria used. Different French statistical data use different yardsticks, and "cities" can be classed in several different ways, notably by "urban area" (aire urbaine) , by "urban unit" (unité urbaine), or by borough (commune).
These terms are defined as follows:
"Urban area" - A metropolitan area, i.e. the whole area which can be viewed as a coherent economic/employment unit.
"Urban unit" - The "conurbation", the densely populated heart of that area, or "agglomération".
"Commune" - A borough, the basic unit of local administration in France, with its municipal council.
To make a comparison with London, "Greater London" would be an urban area, the "London postal area" would be an urban unit, and the "City of London" would be a commune.
Answer:
as the light as the light
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
Answer:
I wanna be a bad girl no mask I wanna ba a Fox Super hero purple eyes black hair and I wanna be brown.
Hello. You forgot to enter the answer options. The options are:
A) “the manners of rural life germinate from those elementary feelings; and, from the necessary character of rural occupations."
B) “to relate or describe them throughout, as far as was possible, in a selection of language really used by men”
C) “because in that conditions the passions of men are incorporated with the beautiful and permanent forms of nature”
D) “because in that condition of life our elementary feelings co-exist in a state of greater simplicity, and, consequently, may be more accurately contemplated”
Answer:
D) “because in that condition of life our elementary feelings co-exist in a state of greater simplicity, and, consequently, may be more accurately contemplated”
Explanation:
Rural life was a great inspiration for Wordsworth's work. He always addressed how hard work, contact with nature and the simple life of the countryman had a positive impact on people's lives, personality and even feelings. He believed that this type of environment has a simplicity that makes emotions and feelings simpler and therefore more understandable and easier to be contemplated.