Any process to have heat transfer from a cooler to a hotter object as its sole result.
Marine scientists have gathered information demonstrating that seas have turned out to be hotter as of late. This expansion in temperature would mirror an increment in warm vitality put away in the sea. It was negated in light of the fact that the measure of vitality ought to remain consistent.
In questions like this one , you should first read the passage and then read the instructions. DO NOT read the alternatives. Then , with the information you got from the passage , try to awnser the question without looking at the alternatives. Now compare your awnser to the alternatives and eliminate the ones you are sure are wrong.
From the passage you learn that light pollution , caused by man-made lights , sometimes creates fogs and hazes that make the night sky look like a "dark sheet of paper".
If you compare what you understood from the passage to the alternatives , you ll realize that A) is the one that makes more sense and its more compatible with your awnser.
If you eliminated all alternatives you could but there still are 2 choices remaining and you are not sure which one it is , go back to the passage and try to find evidence for each alternative and try to eliminate one of the alternatives
AWNSER : A)
Answer:8 benefits of studying at a private university
Small, interactive classes. ...
Practical, hands-on assessment. ...
Flexible study options – Mix up online study and on-campus. ...
Emphasis on Industry experience. ...
Graduate faster. ...
Engaging Teachers. ...
Industry Connections. ...
Study now, pay later.
Nov 18, 2018
Explanation: