Talking about "Hamlet", especially act v, we can say that Gertrude has changed from HAPPY TO REMORSEFUL.
Gertrude has changed since Hamlet's violent confrontation with her. It can be seen that she feels remorse because she has played an important role in the events that provoqued Hamlet's psychological instability and Ophelia's death.
Answer:active hostility or opposition
Explanation:
It clarifies that the plague was the biggest killer in Elizabethan England.
Explanation:
The bubonic plague spread to London throughout the Elizabethan age, more than two hundred years during the pandemic in the 14th century. The most significant outbreaks occurred in 1563, 1593, 1603, 1625, and 1665, with several occurrences. Elizabethan was a gloomy, grim, scary place to live during most of the outbreaks.
Approximate 100,000 citizens have been killed by the pandemic, which was dubbed The Big Plague of London in 1665. This began in May 1665 and destroyed the town until the great storm in London of Sept of the same year. Most rats and fleas carrying bacteria were destroyed by fire.
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.
Answer: He was shot in the spine by valentine and is looking for Gyro Zeppeli in order to heal himself
Explanation: