In the Czech Republic. I hope this helped!
        
             
        
        
        
Answer:
sell
Explanation:
the answer is sell but to be grammatically correct it should be sold
 
        
             
        
        
        
Because Williams <em>believes that NASA can make the impossible possible.
</em>
<h2>Further explanation
</h2>
The trip to Mars is a mission planned by NASA in 2020. The mission is about how humans learn about life and the worthiness of life on Mars.
The National Aeronautics and Space Administration(NASA) is a government agency owned by the United States of America responsible for the US space program and general long-term space research.
NASA's strategic objectives since 2011:
- Expanding and maintaining human activities throughout the solar system
- Broadening scientific understanding of the Earth and universe
- Creating new technological space innovations
- Advanced aeronautical research
- Activating the program and the ability of institutions to carry out outreach and aeronautical activities
- Sharing knowledge with educators and students to provide opportunities to participate.
Learn more
- about human travel to mars brainly.com/question/12510018
- about NASA or space brainly.com/question/1316347
Details
Class: Middle School
Subject: English
Keywords: Space, Williams, NASA, Travel to Mars
 
        
             
        
        
        
Read the passage from "The Pursuit of Happiness" 
The woman on the far side of the desk looks at the floor, Her head full of Ireland and the potatoes that blackened and curled and rotted away. We grew only sadness there She wants to say. But this she whispers instead: "I have come to work as a chambermaid” And the Important Person stamps her papers without hearing the rest. "To scrub floors and wash linens until my hands are red and raw, and I have polished happiness for my child So she can become a teacher with hands the color of cream.” Which excerpt from the poem best supports the overall theme?
And the Important Person stamps her papers without hearing the rest.
and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
So she can become a teacher / with hands the color of cream.
The woman on the far side of the desk looks at the floor
Answer:
and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
Explanation:
The excerpt from the poem that best supports the overall theme is "and the potatoes that blackened and curled and rotted away.
From the passage, the woman that came to work as a chambermaid but is described as having her head full of Ireland and blackened potatoes that have rotten. In the next line, she wants to say that "We grew only sadness there" to emphasize the state things were which was bad and depressing.