Nobody knew where they were, a loud shriek came from the field. The immediately ran to the field hoping to find some of their friends. They searched and searched but found nothing. Now they were lost in the field and desperately trying to escape. They ran through the field tired form the all running until they found their way out and found their camp.
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
Deer and Vat (if your talking about the spare ones you have)
Answer:
C
Explanation:
This argument makes you think about the welfare and future of the student, and schools are supposed to prepare you for the future. With this reasoning, there aren't too many counter-arguments to this.