The statement that best describes how people are informed about the event is:
" The public service announcement uses a visual modality to present a claim, reasons, and evidence to support a cause" (Option A)
<h3>What is information?</h3>
Information may be defined as the facts or data that is given or received about a noun - that is, person, animal, place, thing or event etc.
Information usually is transmitted form one person or organization to the other using various kind of media.
The visual modality used in the Public Service Announcement is an image.
Learn more about information at:
brainly.com/question/4231278
#SPJ1
The answer to your question is:
A
Explanation:
The correct option is OVERWHELMED.
To be overwhelmed means to be totally overcome in mind or feeling with a particular emotion such as sadness or remorse. In the passage given above, it is obvious that the character in the passage was already disturbed in mind by past occurrences. The fact that the weather is cold, which somehow relate to what he is going through, completely overcome his emotions to the extent that he started shedding tears.<span />
Answer:
Friendship is considered to be valuable but not necessarily vital.
In “Society and Solitude” Ralph Waldo Emerson portrays how he feels that the independence can strengthen friendships. On the other hand, In “Nature” Emerson shows that the friend are trivial, that even when between the people exist close bounds each person is ultimately alone, in both text he considers the friendship trivial.
Answer:
B culture is what determines the rules and standards for touch.
Explanation:
The rules vary from culture to culture