Answer:
1. Colleen is a clever teacher; she is also an inspiring one.
2. Her lectures are interesting; they are full of information.
3. She has a college degree in history; world history is her specialty.
4. She begins her classes by answering questions; she ends them by asking questions.
Explanation:
Answer π=√•× (336/34)®®®®}}}\\√•|ffff||$€¢..
thisπ= th(+-√•]}^7
Answer:
C). He asserts the contradictions between the reasons people desire "great office" and the actual experience of obtaining and holding such an office.
Explanation:
Bacon in the given passage throws light upon 'the contradictions between the cause for which people desire 'great offices and positions' and the reality of holding such offices.' The <u><em>people feel they are seeking power and dignity and reducing pains in their life. But the reality is that 'this power and dignity comes at the cost of their liberty and dignity' and 'gaining power over others, they lose the power on their own selves', 'they reach to greater pains from pains.'</em></u> Thus, this is the enigma that best describes the author's reasoning in this passage and hence, <u>option C</u> is the correct answer.
Answer:
Alfonso has to worry about what he looks like during the summer, and Amy has to worry about the holidays.
Explanation:
Both of the texts mention a specific season and the worries that come with it for both of the individuals
What are the answer choices