Base on the story of the swimmer by F. Scott Fitzgerald, he reveal the setting of the passage by mentioning water and sand and the best answer among the choices is in the last choice. I hope you are satisfied with my answer and feel free to ask for more
<span>Characterization occurs through the potentially biased point of view of one character.
The passage is told from the first person point of view, the narrator is talking about his interaction with Andy and how his opinion might have been different if he had met him under different circumstances. </span>
Answer:
I think that teens should have phones
Explanation:
This is a good thing because it allows kids to be in touch with their parent or gaurdian so they know how they will get home or if they are in sports or something that takes planning. I also think that this is a good idea because it can allow kids to keep up with grades to where they could get notifacations and see if they have missing assignments! It could also help them get help if in a bad situation! For example, if there is a fire or an accident that happened, they would be able to call for help. Having a cell phone could also help your kid to have responsabilites.
Hope this helps!!!!!!!!!!! Good Luck!
Answer: C
Explanation: He invested greatly in public works but otherwise hoped it would fix itself.