I think that it is A that it allows him to misbehave
Answer:
as a terrorist threat who does not deserve the rights of a citizen
Explanation:
Zeitoun is a Muslim man who in an act of courage and humanitarian aid took a boat and decided to help his neighbors who had been victims of Hurricane Katrina and who were stranded, or looking for a loved one who had been lost in the flooding generated by the storm. Although Zeitoun was helping, the local police, because of his Arab ancestry, arrested him, thinking he was a radical Muslim, trying to provoke a terrorist attack.
Answer:
It was Saturday morning as I ran down the sidewalk, trying to catch the bus. The bus opened it's doors letting out warm air.
"Where to?" The driver asks.
"Powhatan Library," I say.
I sit down and soon we arrive at the library. I jump up and walk down the aisle, then down the steps.
"Oh, no!" The driver yells furiously.
"The bus broke down!" He yellled.
I suddenly hear a soft cry behind the bus stop. I walk toward it and see a little box with a baby inside. It's wearing a vest with a pack of diapers beside him.
I grab the box and walk down the sidewalk. My house isn't too far away so I head towards my house. When I arrived I called the police and let them know about the baby.
A patrol car arrives, takes pictures, and took the box. He took the baby to the Welfare Department.
I started to softly cry. I felt bad for the baby and hoped he would find a loving home.
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
We need more information! : ) I'll gladly help though!