Answer:
Gender equality is a concept that states that there should be equality between the sexes, that is to say that women and men are not discriminated against on the basis of their gender. The concept is based on the principle that women and men have the same rights and opportunities in all areas of life.
Gender equality includes, among other things, equal distribution of power and influence, equal opportunities for financial independence, equal opportunities in choosing a profession, job and development opportunities at work, equal access to education, equal opportunities to develop their interests, talents and ambitions, shared responsibilities on children and domestic work and freedom from gender-based violence.
Therefore, equality as an expression of social justice leads to equal participation in personal development opportunities. In this way, gender equality also creates the freedom and social space to realize individual life plans.
<span>The perspective is personal and serious-minded; the purpose is to inform.</span>
Examples of nasals in English are [n], [ŋ] and [m], in words such as nose, bring and mouth. Nasal occlusives are nearly universal in human languages.
Answer:
The correct answer is D
Explanation:
The answer is D because the first paragraph of the passage contains a "however" in the middle. This clearly depicts that the author is making an effort to show a different view other than the normal thinking. Furthermore, in the second paragraph of the passage, the author is simply trying to explain the reasons why seals are different and the need for them to forage.