Answer:
The sentence that paraphrases the source information correctly is B. The number of American mothers working outside the home has doubled since 1975 (Schlosser 4).
Explanation:
A paraphrase consists of rewording something that was said by someone else. That is, we say the exact same thing but with different words. We must remember to give due credit to the original speaker or writer of the passage we are paraphrasing.
In the case we are studying here, we can easily eliminate A, C, and D. They are not attempting to paraphrase, but to quote. Quotes maintain the original words and structures used by the speaker/author. In letter D, they have tried to pretend to be paraphrasing by not using quotation marks and by changing the spelling of numbers. Still, the sentences are the same, nothing has changed.
The only option that truly paraphrases the source information is letter D. It offers the same facts with fewer and different words. It mentions the original author, but does not copy his words. Thus, we can safely choose letter B as our answer.
Answer:
an argument or main idea
Explanation:
backs up the evidence that supports the idea or thesis statement or main idea
We watched a game between the Detroit tigers and the Kansas City royals.
Answer: Colors of the environment change as seasons change throughout the year
Explanation: Throughout the entire passage, the author keeps emphasizing the key point: that the colors of the environment change as seasons change. The author uses plants as an example to help emphasize the point.