I'm sorry, but this is something you have to do <em>on your own.</em>
<em></em>
They are asking you to reflect on a time that you have helped the environment, like pick up trash, plant a tree, etc. With this experience in mind, write a short essay about it. Tell what happened and how you think it helped the environment.
Hope I helped you!
Answer:
The use of repetition in the second stanza relates to language because it mirrors the kind of repetitive monotony that has characterized the poets life. for EX. It linguistically creates excitement to suggest that the couple is happy. It doesn't suggest anything apart from what it describes.
Explanation:
PLEASE MARK BRAINLIEST, ONLY NEED 1 MORE!!
The best suggestion to give to Jonathan Swift for improving the setting in the passage is option D: Explain the background of the statement, "after three years' expectation that things would mend."
<h3>
What do you mean by Gulliver’s Travels?</h3>
Irish poet and essayist Jonathan Swift is known for his satire and critique to the British Empire.
In "Gulliver's Travels", Swift explores society's tradition and habits, depicting the human destructive and thoughtless side; particularly denouncing how exploitative royalty use to be regardless people's loyalty records, once you disappoint them.
In the passage from Jonathan Swift's "Gulliver's Travels," the protagonist details exact names, places and dates: the name of the captain and the ship, what sea they will sail, the name of the city port and the precise date and time of departure.
Learn more about Gulliver’s Travels, refer to the link:
brainly.com/question/4037794
#SPJ1
Answer:
It was very low inside the house, and so dim, with the closed blinds, that they could scarcely see one another;
Her father standing decorously apart with his hat on his forearm, as at funerals; a woman rested in a deep arm-chair, and the woman who had let the strangers in stood behind the chair.
<em>Editha</em>, by William Dean Howells, is an antiwar story published in 1905. Its characters are people who greatly value custom and ritual, even when it is objectively inconvenient or awkward for them to do so.
The two chosen lines exemplify that character trait. In the first sentence, the house has the blinds closed, as was common for houses where the family had recently experienced a loss or a tragedy. This rule is followed, even though it meant that the characters were barely able to see each other.
The second sentence has a similar example, as Edith's father stands at a distance and with his hat in his hands. We are told this is the way it is done at funerals, which is consistent with the previous sentence and with the character's personality traits.