Answer: that he not coming back
Answer:
Friar Lawrence scolds Lord Capulet for not rejoicing that her daughter, Juliet, is now in heaven.
He said that they should be happy for Juliet because now she is in heaven.
Explanation:
In Act 4, Scene 5, of the play Romeo and Juliet, we find saddened and shocking reactions of Juliet's family upon her 'demise' (fake).
It was Friar Lawrence in the room who asks the Capulets to console themselves. He scolds Lord Capulet for not rejoicing that her daughter Juliet is in heaven now. He asserts that Juliet was born with the God's help and now she's returned back to heaven.
So, he said that the Capulets should rejoice and be happy that Juliet is now in heaven.
We can actually deduce here that the author's purpose for writing this text is: To share something he has learned about life.
<h3>What is author's purpose?</h3>
Author's purpose refers to the reason behind an author's writing. It reveals what an author wants to achieve from he/she has written.
We see from the passage above that the author's purpose for the writing the passage is to share something he has learned about life. We see that it's story about rejection which many people face in life including myself.
Learn more about author's purpose on brainly.com/question/26790229
#SPJ1
Your mom.
Explanation: No explanation
Answer:
Explanation:Our car bounced and rattled loudly over the old bridge. ... preposition: our; object of the preposition: car D.