Answer: "It's essential to remember that, much like ourselves, refugees are only trying to survive in this often harsh and cruel world. It's illogical to refuse entry to a group of people with the thought process of 'they're going to replace us'. If you disagree, then perhaps you should put yourselves in their shoes. Or, it may even be necessary to think back to a time when you <em>yourself</em> were in need of assistance or battled discrimination. As long as we're able to remain open-minded about Europe's refugees and understand the valid reasons for their crossing over, then none of us should have a problem with it."
Explanation:
Answer:
hello there
Explanation:
Lyddie is so taken aback by the interview when Mr. Marsden brings her before the company agent that she is speechless. Mr. Marsden accuses her of "moral turpitude," and she does not know what "turpitude" means. She is too embarrassed, of course, to ask them. she feels resentful of the injustice when she is fired, but she knows that there is nothing she can do about it. Mr. Marsden targeted Lyddie because she saw him harassing Brigid and stopped him. Lyddie understands that Mr. Marsden lied about her to get her fired.
The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.