Answer:
A
Explanation:
That turtle was on steroids we all know it.
Answer:
skimming the passage, we’ll find “some critics” mentioned in the third sentence. Indeed, this sentence actually continues to advance Bigsby’s view mentioned in the previous sentence (that Hansberry’s work has “unintentional” irony” that the author seems to reject (stating that we should accept her irony as “deliberate social commentaries”). This third sentence continues to elaborate and broaden the critical view to other critics. The next sentence contains the words “for example,” so that must be the one, right?! Nope. This is the trap; the question specifically mentioned “examples” ad does this fourth sentence of the paragraph, but the “examples” need to refute this view, and the example in the fourth sentence is an example of the critical view the author disagreed with.
Explanation:
An important thing to keep in mind about the Reading Comprehension section of the GRE as we use PowerPrep online to study is that it is just that—reading comprehension. In other words, as difficult as it may seem, and it can be pretty tricky, the test makers will always give us all the information we need in the passage to answer the question. Select-in-passage questions, like number 8 on the second Verbal section of practice test 1, may look different than other questions, but they abide by the same rule.
Select-in-passage questions are unique to the GRE, but that shouldn’t scare us. In fact, a good thing about them is that we can approach each one the same way: we need to read the question carefully in order to find out what criteria our sentence needs to meet. Then, we need to search the passage for a sentence that fits that criteria—ok, admittedly this is sometimes more easily said than done, but we should keep in mind that our question may even give us extra clues as to where to look.
Answer:
it can be at least a foot thick and contains lots of tannins, a compound that makes redwoods resistant to insects, fungus and diseases.
Explanation:
i did it!
A moral dilemma is a conflict in which you have to choose between two or more actions and have moral reasons for choosing each action.
Answer :
In the poem "The Rime of the Ancient Mariner" by Samuel Taylor Coleridge, the poet describes the sailing ship as "as idle as a painted ship upon a painted ocean". This sentence highlights the unusual fact that the sailors notice that the wind has completely stopped blowing. The sailing ship has now reached the silent sea. As a result, the sailing ship appears to be stuck at one place and not to be moving at all and is as still as the painting of a ship.