Answer:
yes jogiing is a good excericsie?
Explanation:
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
<span>I select character John Proctor who had an affair with Abigail and his marriage is at stake. John cannot decide whether or not he should confess to the affair to save his wife. John decides to die an innocent man than to live guilty of adultery and witchcraft.</span>
Answer:
After reading the article, I still believe that feeding the birds is a good idea.
Explanation:
The article shows that installing feeders that provide food to birds is a good action, but that it may not satisfy the real needs of birds, as each of them has a different nutritional need, and feeding them can expose them to dangers that they would not have in the urban environment.
However, even in the face of the negative points, I believe that installing bird feeders remains a good idea, since, with increasingly strong deforestation, birds have been experiencing difficult situations to find food, water and sometimes even shelter. Thus, being able to help them at least by feeding them is a noble and commendable step.