Answer:
400 points is what this answer is worth
Explanation:
If you look at their conversation, the two women the one that let her friend borrow it showed a surprised action there. The woman should have told her but instead she didn't so in the middle of the story is when you really have details to help you figure the ending out. which is that the woman who borrowed it should have never lied about it and the woman who let her should have told her that it was fake
“Franklin, Benjamin.” Encyclopedia Britannica. 15 Ed., 2002
From the passage: "How the Golden Carp Learned to Fly"
, the TWO ways in which the author creates suspense in the passage are:
- <u>C. by describing the dangers the carp faced while traveling up the river</u>
- <u>E. by demonstrating the golden carp's attempts to get to the top of the waterfall</u>
<u />
According to the passage, <em>"How the Golden Carp Learned to Fly"</em>, the narrator talks about a school of fish who were hunted by fishermen and their leader, a golden carp wisely guided them.
Along their journey, some fishes decided to stay back in a part of the river that they thought was safe, against the advice of the golden carp, and they ended up being caught by fishermen and eaten.
Eventually, the number of fishes that went with the golden carp made their way to a safe place.
The author makes use of suspense to:
- Describe the dangers the school of fish faced during their journey
- Demonstrate the attempts of the golden carp to get to the top of the waterfall.
<em><u /></em>
Read more here:
brainly.com/question/17502682
Answer: a positive attitude can help you reach a successful path , because when having the right mentality you have enough motivation , patience and faith to get to your desired goals and/or position(s) .
Explanation: Good mentality = good self-esteem