Answer:
A). Invisible ink isn’t really invisible at all.
Explanation:
The chief idea which the author aims to convey through the given passage would be that '<u>invisible ink is not actually invisible</u>.' This claim is substantiated through the descriptions asserting the type of inks(lemon juice, brown ink) that have been used to write such invisible content and also regarding how this invisible content can be visible(by holding the paper over candle's flame or using a chemical). This shows that the ink is not actually concealed completely. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.
Answer:
The answer to this question would be A.) Enslavement causes permanent harm. I hope this helps you.
She was young yet carried herself with great confidence, and her clear eyes locked onto mine and oozed kindness.
This is the best choice because it describes Dr. Perez in a way that would explain why Rachel was no longer anxious about her dental visit. Earlier in the passage, Rachel describes her previous dentist as being nice, which seems to be the quality she liked most. This is a quality that she would value in her new dentist. In the additional sentence, she describes Dr. Perez as oozing kindness. Her reassuring eye contact and confident movements also provide comfort to Rachel.