Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
A primary source is a piece that comes directly from someone who was there or who participated in an event.
The answers are:
<span>
B. an excerpt from a poem by Maya Angelou
</span><span>E: quote from Maya Angelou’s autobiography</span>
The psychological effects are based on Jane's perspective. Every person has a level of control over their mind. If she chooses to let it be a detrimental thing, it will be. If she chooses to let it strengthen her, it will. I think that Jane's life would be completely different if she had grown up with her parents, and not necessarily in a positive OR a negative way. She would just perceive things differently in her day to day life because she would have had a completely different experience in her childhood. I think so because knowledge and action correspond. If she has the knowledge of something, she can act on it. Every individual holds the key to their own happiness- whether they chose to use the key is on them.