1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
GrogVix [38]
3 years ago
5

What inference can be drawn from the details in paragraph 2?

English
1 answer:
Shalnov [3]3 years ago
8 0
I would say the answer is c
You might be interested in
Which answer choice best corrects the fragment?
Elanso [62]

Answer:

A. I go with him every Thursday afternoon.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the correct answer.
viktelen [127]

Answer:

IMO it's probably option A

4 0
3 years ago
This is the main means of mass communication.
Oksanka [162]

the main means of mass communication especially television, radio, newspapers, and the Internet regarded collectively. Media (the singular form of which is medium) is the collective communication outlets or tools that are used to store and deliver information or data.  

Please give me brainliest!

8 0
3 years ago
Hard Times
solmaris [256]

<span>The theme that the passage implies about children and learning is :C. Children who learn facts and conform will likely succeed in life. Even though the speech is described from the narrator's perspective, we have to focus on the words, not on the narrator's attitude. With all the strictness and seriousness, all the people on the scene tried to show the importance of appealing to facts and of being pragmatic, meaning that only if kids followed this way of learning they would succeed.</span>

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which quotation from the passage best
evablogger [386]

Answer:

brainly.com/question/11210918

Explanation:if the link does not work

the quotation that best supports her feelings is "But in that same heart, Agatha couldn’t shake the feeling that she wanted something different for her own life."   The reason is because it is quoted at a crucial moment, in which she, despite the possible anger of the gods, made a decision, representing that she had always kept her feelings of running away from arranged marriage, as before it had been stated that she knew she might be the next.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence requires no revision
    13·2 answers
  • What figurative language is used?
    13·2 answers
  • WILL GIVE BRAINLIEST! Write a paragraph on “How are doctors heroes?”
    14·2 answers
  • Read the excerpt below and answer the question.
    14·1 answer
  • How does Edgar Allan Poe fit into the romantic period in American literature
    8·1 answer
  • I need to write an essay for ela and it has to be 5 paragraphs
    10·1 answer
  • Your teacher has asked you to write an article for the school magazine providing solutions on how to save water in your city/tow
    14·1 answer
  • I am 7 letter word. i become longer when the third letter is removed. what am i?​
    15·2 answers
  • What is the most important part of chapter 5 in The Cay?
    11·1 answer
  • Rewrite using a possessive noun.<br> the guests of the hotel
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!