I believe your answer would be D: “It emphasizes the struggles the speaker has experienced in life.”
Answer: 1.Technology was developed to meet the demands for ice cream, and there are disagreements about who invented the ice cream cone.
Explanation: These ideas are repeated in the passage as well as consistent in the passage.
hope this helps you :)
<span>When Telemachus was visiting Nestor with Athena in the disguise of Mentor, after a while She turned into a bird and flew away, right in front of Telemachus. At that point Telemachus knew that he had been in the company of a God. So i believe that Homer tells us in the narrative.</span>
Answer:
kids copy what they see so if they see voilence then thats how they will act because they think its correct.