1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ulleksa [173]
3 years ago
12

6. Lines 72–75: How does this anecdote help clarify the idea Rodriguez was discussing in the two previous paragraphs? An anecdot

e is a brief story.
English
2 answers:
stiv31 [10]3 years ago
8 0

Answer:

999

Explanation:

vodka [1.7K]3 years ago
4 0

Answer:

this dude hell d u m b like what

You might be interested in
Question 1 (100 points)
Elza [17]
The mood being shown here is pleasure and fulfillment. As the author talks about Montag he uses words such as amazing conductor. This shows how Montag enjoys his job, enjoys and takes pleasure into burning books. The author has Montag mock the burning books by saying he wants to shove a marshmallow on a stick in the furnace while they’re burning. Another reason could be when the author says a symbolic helmet numbered 451 showing that this is his duty and it’s his job to burn books.
6 0
3 years ago
2. I was<br>by my friend's response.<br>annoyed<br>crept<br>sparkled<br>• fetch​
Helen [10]

Answer:

annoyed

Explanation:

I think.. can I get brainliest

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage.
Ghella [55]

Answer:

The smell of the aged leather saddles on the floor brought Rusty back to the good times he and his brother had riding horses on the ranch.

Explanation:

that last person was sorta rude

7 0
3 years ago
Consider a time when the United States was involved in a conflict abroad during your lifetime. Even though it was not fought in
ZanzabumX [31]

Answer:

Cuban Missile Crisis- Sub incident

How it impacted my day to day life: I probably wouldn't be born.

October 27, 1962: A aircraft was shot down by the Soviets while over Cuba, killing its pilot, causing tensions to escalate to their highest point.

Later, a Soviet submarine was detected trying to break the blockade that the US Navy had established around Cuba. In response the destroyer USS Beale dropped fake warning torpedoes an attempt to make the submarine surface.

But while the action was designed to encourage the Soviet submarines to surface, the crew of B-59 had been incommunicado and so were unaware of the intention. They thought they were witnessing the beginning of a third world war. The captain of the sub, Valentin Savitsky, thought the submarine was under attack and ordered to prepare the submarine's nuclear torpedo to be launched at the aircraft carrier USS Randolf.  

All three senior officers aboard the B-59 had to agree to the launch before it happened. Fortunately, the B-59's second in command, Vasili Arkhipov, disagreed with his other two counterparts, and convinced the captain to surface and await orders from Moscow.  

Had it been launched, the fate of the world would have been very different: the attack would probably have started a nuclear war which would have caused global devastation, with unimaginable numbers of civilian deaths.

7 0
4 years ago
How does imagery impact poetry?
Luba_88 [7]

Answer:

The answer to this is B

Explanation:

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Which best explains why Melville refers to Captain Ahab as “supreme lord and dictator” in the first paragraph of Chapter 28 of M
    6·2 answers
  • What is the purpose of newspeak??
    13·1 answer
  • The man went on Friday and left on Friday when did he leave?
    7·1 answer
  • Which of the following is a run-on sentence?
    11·2 answers
  • HELP ASAP PLZ What is the best correction for the confusing pronoun in this passage?
    10·1 answer
  • 1.He quickly discovered that his new friend was as smart as
    9·2 answers
  • Plzzzzzzzz help i will give 100 points and brainliest
    14·2 answers
  • If Kevin's dad went to go get the milk, then why hasn't he came back yet?
    12·2 answers
  • Taken as a whole, the passage is best described as an indignant response to a personal affront Answer A: an indignant response t
    11·1 answer
  • Read the passage.
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!