Unlike other realist writers of the time who enjoyed writing about Europe and thought that America wasn't as developed, Mark Twain created his American characters in Europe in such a manner to mock everything and everyone, showing Americans often as people who don't know how to behave, while at the same time showing Europeans as overrated, and not generally as advanced as they would have you think.
<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Answer and Explanation:
After a quick survey, I realized that it is common for ASL / deaf culture to hold celebrations focused on art and literature, although this changes from region to region. I could see that it is common to create celebrations around events that broadcast films, that promote joint literature and that celebrate the day of awareness of the deaf.
There was a similar event in my city, which promoted a popular type of cinema for low-income communities. This event aimed to celebrate national art and cinema, as well as how to democratize access to cinema.
Answer:
<u>A Mission Statement</u> defines the company's business, its objectives and its approach to reach those objectives. <u>A Vision Statement </u>describes the desired future position of the company.
plz mark brainliest if helpful
Answer:
Explanation:
जब लेखक के घर आया हुआ अतिथि चौथे दिन भी अपने घर नहीं गया तो लेखक व अतिथि की मुस्कुराहटों का आदान-प्रदान भी खत्म हो गया। हंसना बिल्कुल बंद हो गया था; आपसी चर्चा समाप्त हो गई थी। लेखक कोई उपन्यास पढ़ता रहता था तथा अतिथि पत्र पत्रिकाओं के पन्ने पलटता रहता था। एक दूसरे के प्रति प्रेम भाव बोरियत में बदल गया था। लेखक की पत्नी ने भी पकवान बनाने बंद कर दिए थे अब वे पकवान के स्थान पर खिचड़ी बनाने लगी थी।इस प्रकार लेखक और उसके अतिथि के संबंध धीरे-धीरे बदलते जा रहे थे। उनमें अपनेपन के स्थान पर परायापन आ गया था और लेखक चाह रहा था कि अति जल्दी से जल्दी अतिथि उसके घर से चला जाए।
hope i helped.