Answer:
Age doesn't define maturity. Yes, teenagers can experience true love. The reason why most don't is because of society. They are scared on how they are viewed. That's why they go after name brand over just a plain white tee shirt from walmart. Same thing with love, they are scared to commit. Commitment is the reason why. They are not mature or ready for that yet. But the answer is YES, teenagers can experience true love.
Explanation:
Answer:
True. Homer uses irony in Menelaus's speaking with Helen about her history.
Explanation:
In Book 2 of "The Odyssey", Telemachus had arrived at the kingdom of Sparta and was staying with Menelaus. There, during dinner, they converse on the bravery of Odysseus and Menelaus and Helen began telling of stories about their knowledge of him. Helen expresses her praise for Odysseus and said that while she was in Troy as the wife of Paris, she had seen through the disguise of Odysseus but she did not report him to the Trojans as she misses her home and husband. This was responded by Menelaus as being "quite a tale". In this discourse between husband and wife, Homer uses irony and sarcasm.
I think the answer should be option D. ! hope this helps
Answer: Translating the demotic text on the Rosetta Stone took the work of many scholars.
In this text, the author mentions that Heinrich Karl Brugsch was the first scholar who truly understood the symbols in the demotic passage. However, he also claims that the scholar developed his work after other scholars such as De Sacy, Akerblad, Young and Champollion had made some progress with it. Moreover, he states that Dr. J. J. Hess published an even more detailed version of it. This supports the idea that translating the Rosetta Stone took the work of many scholars.
Answer:
Jason's determination to find gold and make it big in life.
Explanation:
The lines 50-57 talk about a young man called Machigan who made it big and became rich after he left his small farm to find gold in Alaska. In this way, Jason also directs his ambition towards the same path as Machigan. After all, the central idea of the passage is all about Jason's determination to find gold and make it big in life.
The details presented in the excerpt of the newspaper article in lines 36-39 reveal that Jason was determined about his point of view. He knew that working at a factory like his brothers was not for him. He was adventurous and was determined that he would find gold someday.