Answer:
Explanation:
Dear Steven,
I am in the fifth form. Our classroom is on the second floor of the school. There are twenty-one desks in the classroom and two pupils sit at each desk.The teacher’s desk is in the front of the pupils’ desks. The blackboard is on the wall to the left of teacher. The chalk and the duster are in a box near the blackboard.There are four very large windows on the side of the room opposite to the door. We open the windows during the break between lessons.There are portraits on the wall over the blackboard. There are pictures and maps hanging on the walls in the classroom.There are lamps hanging above the desks. In winter it gets dark early so we turn on the light.We begin our lessons at 12.05. We have five lessons a day. We have a short 10-minute break between lessons, but we have a long 20-minute break between the second and third lessons. During the long break we go to the dining-room and have lunch. We finish our lessons at ten minutes past five.
Convey my regards to your parents.
Yours sincerely,
Alex
<span> The first adaptation combines Hamlet and the ghost into one part. This makes Hamlet seem like he is really suffering from madness. The second adaptation makes Hamlet seem much more in control. His tone is troubled but also thoughtful. The different adaptations helped me see the complexity of Hamlet's character.</span>
Answer: A. Because they contained controversial political views.
Explanation:
Jonathan Swift (1667 – 1745) was a famous Anglo-Irish writer and satirist. At the time he wrote, however, his satires were published anonymously.
As both<em> "Gulliver's Travels" </em>and<em> "A Modest Proposal" </em>contained controversial political views, Swift wanted to protect himself from being attacked by the authorities. In the first book, he criticizes the English society and its leaders, while the latter is essentially a satire that points out the differences between the rich in England and the poor in Ireland. Swift even ironically proposes selling children as meat as a solution to poverty, which was an idea criticized by many.
I think its uhhh... i think it’s a carrot
Napoleon himself occupied the seat of honor at the head of the table, and the writer says that "The pigs appeared entirely at ease on their chairs" in the excerpt. This shows that the pigs interacted with people as quoted in option (D).
<h3>What is the prime idea of pigs from the passage "animal farm"?</h3>
The passage's main idea is that the:
A literary text's fundamental concept serves as its major argument. Every other element in a story is connected by the story's unifying factor.
Pigs socialized with people, which caused them to have human instincts and behavior.
At the same table as the pigs, Napoleon is seen seated. Napoleon, a person, and the pigs engaging in the same activity demonstrate that the pigs and humans were engaging in the same activity.
Therefore, the main contention is that, despite professing to speak for farm animals, pigs are actually acting like the humans who previously enslaved them.
Check out the link below to learn more about the animal farm;
brainly.com/question/25997260
#SPJ1