D.
The passage implies it is autumn in several places, but most obviously (to me) "the leaves were turning gold and red".
Answer:
And when . . . people enter into a free government, they do not barter away their natural rights; they simply pledge themselves to protect each other in the enjoyment of them, through prescribed judicial and legislative tribunals.
Explanation:
An ellipsis is a series of three dots that is used to indicate the omission of surplus words that can be understood or decoded by examining context clues.
In the excerpt above, the omission of the figures 100, and 1,000,000 still allowed for the retention of the meaning of the passage. Therefore, an ellipsis can be used to replace these figures and shorten Anthony's words.
Can you post the paragraph?
A) <span>Vonnegut uses satire in this excerpt by describing a society that has taken the idea of equality too far
By referencing the idea that everyone is equally intelligent, or perhaps unintelligent, thanks to the Handicapper general, who apparently hobbles people who were born with certain gifts. This obviously isn't good, and suggests that the idea of equality is being taken to the extreme in 2081. </span>