The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says
To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.
Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.
As an aging, conventional person of little consequence
<span>The line "And soar on high among the blest" means that she wants to be one of God's angels in heaven. Throughout the poem, she is showing devotion to God and to her family. Suffering from a loved one's loss, she wanted to be in heaven and be reunited with God and her lover.</span>
Answer:
This argument makes sense.
Explanation:
The invisible hand is a concept associated with the economy that refers to the ability to generate economic (or social) goods through an individual who works for himself and generates those goods in a way that these goods are available to society unintentionally, since you don't care about anything but yourself.
Taking into account that this concept states that some people can generate good situations for society through a selfish and evil reason, we can agree that the argument shown in the question above makes sense.