The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "He wants to win the contest and take the place of Ulysses." The statements that describe how Antinous is portrayed in this excerpt from Book 21 of the Odyssey is that <span>He wants to win the contest and take the place of Ulysses.</span>
Answer:
The setting of the Titanic story was in the North Atlantic Ocean, 400 miles from Canada. It occurred on April 15, 1912.
Explanation:
I can just give you a suggestion of a story that I have watched. It's " How the Grinch stole the Christmas". The theme of the cartoon is that Christmas is not about presents. One evidence from the cartoon is that after Grinch stole all the presents from the people's houses, they were still happy and they were singing together by holding hands like the presents were nothing for them. At the end the Grinch realized his mistake and gave back all the staffs that he stole.
I hope it helps a little.
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1