Answer:
d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Explanation:
The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.
From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.
Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
1) <span> The specific differences that I noticed in the two performances mentioned above are that t</span>he first one was very touching and totally emotional, I bet that the author wanted to make us go through this perfomance in the shouse of the characters but because of this decision it was kind of hard to concentrate on the words. In the seconfd performance these two points (emotional and textual) are balanced so it was more holistic.
2) The way how Michael Pennington reaches out to you as the audience in his performance of Hamlet's soliloquy is his personal attitude he expressed to those who came to watch it by looking right at the camera while delivering his soliloquy.
3) There is no photo or excerpt of the page that you have to analyze, and I can depend only on the Speech: “Friends, Romans, countrymen, lend me your ears” from Julius Caesar, spoken by Marc Antony. I think that any of line should be rid, or changed in tone, because this is the major point that shapes and reveals the Antony's character who is considered as a <span>superficial man.
Hope that helps!</span>
Answer:
i think the figurative language is personification
Explanation:
Answer: By revealing his dedication to the academic study of disease
Explanation:
November 17 (1558) to March 24 (1603)