Answer:
1 D
2 B
Explanation:
1 unthought as used in line 13 could mean lack of ideas
Jim Crow laws were state and local laws passed from the end of Reconstruction in 1877 through the mid-1950s by which white southerners reasserted their dominance by denying African Americans basic social, economic, and civil rights, such as the right to vote.
(make me brainliest answer pls)
The way the structure of the excerpt adds meaning to the passage is that C. It introduces several of the narrators who will share their points of view.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to telling a story by a narrator where the background information of a text and the surrounding action is told to an audience.
Hence, we can see that from the complete text, there is the use of several narrators to show their different parts of view and this helps to add meaning to the passage.
Read more about narrators here:
brainly.com/question/21145221
#SPj4
It means that women are always brave\fierce when protecting their kids, and that they have also been brave recently when protesting for their rights or advocating for change with women's rights.