1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
masya89 [10]
3 years ago
11

Read this excerpt from "Birdfoot's Grampa.”

English
2 answers:
lord [1]3 years ago
7 0

Answer:A

Explanation:

mamaluj [8]3 years ago
5 0
I think personification but i might be wrong
You might be interested in
Is the verb in the sentence in the active voice or the passive voice?
Elis [28]
I think it is b not sure tho
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
2. PARTB: Which phrase from the passage best supports
pishuonlain [190]

Answer:

A

Explanation:

8 0
3 years ago
then edna sat in the library after dinner and read emerson until she grew sleepy. she realized that she had neglected her readin
marissa [1.9K]

Edna can no longer bear to suppress her cravings and urges for music, sexual gratification, creativity, and freedom as a result of the individuals she meets and the experiences she has on Grand Isle.

Allusions on the awakening

Chopin therefore confirms the reader's perception of Edna as intellectual, independent, and driven to better herself—qualities that are often associated with transcendentalism.

Chopin and Ralph Waldo Emerson share a number of themes in their writings; this suggests that she may have been affected by their works as well as those of other transcendentalists. For instance, Emerson's "Self-Reliance" highlights how challenging it is for people to uphold their individuality in the face of social expectations. With the intricacy that sex and gender roles create for women, Chopin examines this issue in many of her writings.

Chopin's writings took the inner life of women more seriously than other authors, even though she was not always in agreement with a political or religious perspective regarding women.

To know more about Edna visit:

brainly.com/question/13368706

#SPJ4

5 0
2 years ago
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
What deseases does johnsy have?​
svetoff [14.1K]
Johnsy fell very seriously ill in November. She had pneumonia. She would lie in her bed without moving, just gazing out of the window. Sue, her friend, became very worried.
7 0
2 years ago
Other questions:
  • What is an example sentence for the word humdinger?
    7·2 answers
  • 2. When writing a summary, you should maintain a(n)_<br> tone.<br> objective<br> subjective
    15·1 answer
  • Select the linking verbs in the following list. become seem drive am live is was were
    12·2 answers
  • "I tend to eat foods with a lot of spice."
    14·1 answer
  • In “Meeting at Night,” why does the author include the phrases “warm sea-scented beach” and “a quick sharp scratch?” Question 15
    6·1 answer
  • What word best describes the tone of this excerpt from "The Fall of the House of Usher" by Edgar Allan Poe? I looked upon the sc
    14·2 answers
  • Which of these is an element of a narrative?
    15·2 answers
  • Jenna's favorite hiking trail wind from the base of Mt Diablo up to the summit which offers breathtaking views of the surroundin
    13·1 answer
  • What is a shared theme between "I am Black" and "Code Switching in a Language Rich World"?
    14·2 answers
  • 7. From where can you adopt a pure bred dog?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!