1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
liraira [26]
3 years ago
8

Help pls!! Fill in the blanks with the correct helping verb and past participle form of the main verb (in parentheses)

German
1 answer:
scoundrel [369]3 years ago
8 0
Answer: B

English: The nurse has taken my temp
You might be interested in
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Mettez au négatif.
rosijanka [135]

Bonjour !!

<em>METTRE AU NÉGATIF</em>

a- Il n'est pas très intelligent.

b- Ce n'est pas une cravate bleue.

c- Elle n'a pas une grande maison.

d- L'ami de David ne mange pas de salade.

e- Le fils de mon père n'est pas mon frère.

f- Vous ne prenez pas de frites.

g- Nous ne voulons pas d'eau minérale.

h- Je ne suis pas américain.

i- Elles n'aiment pas les chocolats.

-

<u><em>EXPLANATION</em></u>

The negative form = subject + ne + verb + pas + ....

If the noun after ne begins with a vowel, <em>ne </em><em>changes in</em><em> n'</em><em>....</em>

the partitive articles "de la, du, de l', des" change into "de" in negative form with "ne... pas"

-

hope this helps ☺☺☺

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Does any.one wanna talk?<br> i'm really bor.ed :/
weeeeeb [17]

Answer:

hi :D

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
"Asian=virus" is not an innate
AVprozaik [17]
Asian community would be stronger.
5 0
2 years ago
How do you say "Happy Birthday" in German?
loris [4]
Alles Gute zum Geburtstag.
Hope this helps, I learned this when I took German 2 years ago. It's probably the one thing I remember from that class
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Of the 12 members of the CIS, only Russia and three other former members of the Union of Soviet Socialist Republics are on the c
    9·1 answer
  • Which two line segment are skew?
    7·1 answer
  • Hi can someone translate this for me in german? i’d appreciate it a lot.
    9·1 answer
  • Please help!!!!!!!!!!!
    10·1 answer
  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 how to say it
    12·2 answers
  • German Go to the discussion board and post at least 5 sentences using the present perfect tense (the past tense learned in this
    14·1 answer
  • Maya had been a dog trainer for several years. She had never met a dog as difficult to train as Rover.
    7·2 answers
  • Look for proverbs that express comprehensive views, specific history, and development
    14·1 answer
  • In this unit, you began to learn the Perfekt (past) tense. Complete the following sentences by changing the underlined verb in t
    7·1 answer
  • Was tragen sie? HELP PLEASE!!!!1111!1!
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!