1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
balu736 [363]
4 years ago
8

Which sentence lacks parallel structure?

English
2 answers:
Anna [14]4 years ago
5 0

D) Because he waited to the last minute to study, finished his labs too late, and is lacking motivation, Jonathan failed science.

ANTONII [103]4 years ago
4 0

The correct answer is D) Because he waited to the last minute to study, finished his labs too late, and is lacking motivation, Jonathan failed science.

Explanation:

A sentence is said to lack a parallel structure when the elements presented in it do not follow the same grammatical pattern or structure. This means there are two or more grammatical forms, and therefore the sentence does not include parallel elements. This occurs in the sentence "Because he waited to the last minute to study, finished his labs too late, and is lacking motivation, Jonathan failed science" as the element "lacking motivation" does not follow the same grammatical form than others as this includes an -ing verb form while other elements have been written using simple pas as in "waited", "finished", and "failed".

You might be interested in
Which words in the sentence are the infinitive?
xz_007 [3.2K]
D.
<span>to replace are the two words in the sentence that are the infinitive.</span>
3 0
3 years ago
What is catastrophes
Kipish [7]
An event causing great and often sudden damage or suffering; a disaster.
"A national economic catastrophe"
3 0
3 years ago
Name some hobbies/things you like to do
Gnesinka [82]

Answer:

Drawing, playing guitar

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Identify three words that describe TOM SAWYER AS HE IS DEPICTED IN THIS EXCERPT
galben [10]
Mischievous, Independent, and Observant
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage.
Ede4ka [16]

Answer:

B. an artist's rendering of the Gutenberg printing press

Explanation:

<u>As the passage is clearly about how Gutenberg's first printing press worked, an artist's rendering of the machinery</u> which is such an important invention would be very useful in understanding how it works.

<u>the paragraph is pictorial and descriptive</u> and hence would greatly benefit from an illustration that provides visual aid for the workings of the complex machinery that is described in detail in the text.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • I need help with a sentence:
    15·1 answer
  • Can the sun ever appear to move down in the morning?
    12·2 answers
  • Which sentence is written in the passive voice?.
    12·2 answers
  • Help please! (Picture)
    12·2 answers
  • Need answered asap please will mark brainliest!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    11·2 answers
  • What happened after Gandhi’s quit India speech?
    10·1 answer
  • What does abstract idea mean?
    15·2 answers
  • will mark brainiest in the last sentence of the passage on page 3 why does the author use the phrase a harvest of many benefits
    13·1 answer
  • What is a signpost?? ​
    9·1 answer
  • What is the extra layer of trauma that is described ? How do young people play a role?
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!