A - While the "radical southern states" are mentioned, it is only a part of the passage and not the main point. B- Nothing in the passage indicates that the North expected or demanded the war. The passage puts demand more on the southern states. C- The passage discusses the differences regarding slavery and the parties, and also discusses that slavery was a contributor and not necessarily the main reason for the Civil War D- Be careful! This answer states that the disputes between political parties had "little effect on the Civil War." The main theme of the passage certainly shows that much of the motivation for the Civil War was the differing perspectives of the parties. Does this help?
You should ask, is this on topic, and also things such as, what side am i on if there are multiple sources of the information.
In many cases, living with paralysis means living without the ability to control bladder, bowel, temperature, and function. These secondary complications of paralysis can dramatically affect health and quality of life. Oftentimes, secondary complications of paralysis can be life-threatening.
Answer:
<h3>
<em><u>Sunshine</u></em><em><u> </u></em><em><u>pop</u></em><em><u> </u></em><em><u>folk</u></em><em><u> </u></em><em><u>rock</u></em><em><u> </u></em></h3>
Explanation:
<h2><em><u>Hope</u></em><em><u> </u></em><em><u>it</u></em><em><u> </u></em><em><u>helps</u></em><em><u>✌</u></em></h2>