The regions are the Coastal Plain, the Piedmont Region, the Blue Ridge Region, the Valley and Ridge Region, and the Appalachian Plateau.
Answer:
The British adopted a clever strategy in India when it came to administering their new territories. The British tended to rule through these elites. They used them to collect taxes and enforce law and order, and in return, they were allowed a measure of autonomy in their local areas.
Explanation:
The quote indicates a Roman expansion of land. during the rule of Augustus
Explanation:
During the prosperous reign of the king Augustus, the empire of Rome stretched along the lines that the quote has given thus it is a passage about the stretch of land that was under Roman control at that time.
The tone of the passage conveys that it is not just a survey of the land under Roman rule but a boast of the might of the Roman empires and its vast stretch from mythical rivers to far away lands as being described here.
Answer:
<u><em>C. People of the United States</em></u>
Explanation:
It does not protect the President of the United States because, the Bill of Rights protect normal life citizens from Congress and the President. Therefore, I cannot be A or B. It has to be<u><em> C. People of the United States.</em></u>
(In the picture below highlighted)
Dear your friend,
Thanks for playing with me tonight! I loved how you were sometimes just acting out how some of the characters in the TV show were doing. I am just so greateful for having such a friend like you who helps me in everything, and also loves me so much.
Thank You for being my friend!
By: ms115
To: your friend