Well, I know that back then, girls were not allowed to act on stage. They were people who simply helped in the background, with costumes and makeup. Young boys played the roles of women in plays at that time.
Hope this helps!
Stay smart,
~{Dunsforhands}
Answer:
"But Marie, although still a student, had already shown that she possessed the most important quality of a successful scientist. When it came to the search for knowledge, she never gave up."This statement best supports the idea that Marie curie was determined in her search for knowledge.
Explanation:
- This statement shows how she was filled with curiosity and shows possessed qualities of a scientist.
- Marie curie along with Pierre curie,her husband worked to extract uranium . They found that the leftover ore had radioactive properties too.
- After working for four years, they discovered other radioactive elements, like Radium, and polonium.
- She became the first woman to be awarded a Nobel prize.
Answer:
It helps by using mostly recycled material instead of natural resources.
Explanation:
According to the passage, an earth ship is a home that is designed to make use of recycled materials in an effort to save the planet and conserve energy. This is important and essential for people that want to go off the grid and use less of the non-renewable earth resources.
The inference that can be made about how building earthships impacts the environment is that it helps by using mostly recycled material instead of natural resources.
D would probably be the most accurate.
D) However, once the basics are learned, both are fun ways to enjoy the ocean.