Answer:
C
Explanation:
Nobody sells the tires from their (likely) only way of getting around. They are poor. She's 32 and things are not looking that bright for her. She's scrounging to keep her family fed.
I don't get the impression that she works. She's living off the land. I wouldn't pick b unless you know more of the story. So unless you know differently, B is not the answer.
It can't be D. She's not choosing to live the way she does. It's forced on her.
I don't get the impression she farms.
I think your answer is C
Answer: The first passage of the story is about the history of formation of the Yellowstone National Park, this includes the information why it is significant, which means that author appeals to readers' emotions, describing the park with great interest and passion. The second passage has no mood, just contains some facts and statistics which would have a less appealing factor to the reader.
Explanation:
There was a loud knock on the door, my parents were home. I didn’t know why they were home but they came. I opened the door in shock and asked them why they were home so early. They said we can home early because we have a surprise. I said really, a surprise? They said yes we are going to a different state for a few weeks. I was so ready and excited to go. I couldn’t wait, when are we leaving I asked, they said tomorrow. Ok I’ll go pack now then.
This helped him by being able to interact with his family.
I know this might be short and boring, it should work though, let me know if you have any questions and make sure to check for spelling errors and punctuation errors. Hope this is helpful, have a great day.
Answer:
I love this, I didn't find it confusing at all and it was very clear about what was happening. I'm sure your Honors class will adore it!
Answer:
The sequence of events create suspense by adding Katniss emotions and feeling of worry.
Explanation:
I hope this helps:)