Answer:
The correct answer is D
Explanation:
The answer is D because the first paragraph of the passage contains a "however" in the middle. This clearly depicts that the author is making an effort to show a different view other than the normal thinking. Furthermore, in the second paragraph of the passage, the author is simply trying to explain the reasons why seals are different and the need for them to forage.
Answer:
In epistemology (theory of knowledge), a self-evident proposition is a proposition that is known to be true by understanding its meaning without proof, and/or by ordinary human reason. ... For most others, one's belief that oneself is conscious is offered as an example of self-evidence.
Explanation:
blahh