Answer: Option D : Through the character's thoughts.
Explanation:
In the passage, the character is not speaking out loud. The passage doesn't talk about the character's actions too. The character is just thinking.
In the passage from "A Doll's House", Nora is B) Glad that she finally has money to spend on gifts for the holidays.
After arriving, Nora is very eager to show her husband what she has bought for Christmas. Even though Helmer does not agree with such spending of money, she insists on him not to worry so much since he will earn a lot more money the next year. She excuses herself by explaining him that it is the first Christmas they did not need to economize. So, she is persuading him to relax about it.
This question seems to be incomplete. However, there is enough information to find the right answer.
Answer:
Both the trees and Esperanza have "skinny necks and pointy elbows", and both don´t belong where they are. The trees should grow in nature, not in a city. Similarly, Esperanza feels like she doesn´t belong in the neighborhood. Furthermore, the resilience of those trees that "grew despite concrete" symbolizes Esperanza´s resilience to persevere notwithstanding the impediments imposed by her being poor.
Explanation:
The question refers to the section Four Skinny Trees from the book “The House on Mango Street,” by Sandra Cisneros.
There, the four trees found in her front yard symbolize Esperanza´s experience of feeling like an outsider and wanting to reach out for something else.
Answer:
Calves learn basic skills by imitating their mother's behavior.
Hope this helps ya :)