1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nuetrik [128]
4 years ago
11

Which satirical element is most dominant in the passage above?

English
2 answers:
mina [271]4 years ago
8 0

Answer is exaggeration

vredina [299]4 years ago
4 0

Answer:

exaggeration

Explanation:

You might be interested in
As used in sentence 14, "moving" most nearly means
3241004551 [841]
A. Emotionally impactful

The word “moving” is used with other words that imply the answer’s connotations.
7 0
2 years ago
What connection does the author draw between the fall of Trujillo’s regime and public opinion of him?
Zanzabum
<h3><u>Connection between the fall of Trujillo’s regime and public opinion of him:</u></h3>

There is a close connection between the rise and fall of Rafael Trujillo’s regime and the Mirabel sisters. Mirabel sisters emerged as the Martyrs and the national leader in the Dominican Republic like the Rafael Trujillo and have sacrificed their lives for their country.

They have first emerged as national heroes and raised political awareness across the country than their sudden demise in the same country. The Mirabel sisters were detained just like the Rafael Trujillo and their leadership came to an end after their assassination.

4 0
3 years ago
What does "do Ordain" mean In your own words and what is the dictionary definition?
Ulleksa [173]

Answer:

to invest

Explanation:

8 0
3 years ago
In order to make strong connections in your reading, what should you do?
Anuta_ua [19.1K]
You need to understand the main Idea in a story and the details to back it up and just understand it
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do the underlined words and phrases in the passage
Arte-miy333 [17]

Answer:

They demonstrate Sinbad's respectability and his generosity toward the porter.

Explanation:

In this passage, Sinbad's respectability and generosity are obvious from the way he is being described by the speaker. He tells us that Sinbad is magnificent, and that his is a noble company. However, the speaker also tells us that Sinbad was generous, as he invited the porter to sit next to him, poured him some wine and asked him his name and occupation. Therefore, these phrases demonstrate Sinbad's respectability and generosity.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence provides supporting evidence for this statement?
    11·1 answer
  • Which type of map best shows differences in elevation?
    8·1 answer
  • URGENT!! will mark brainliest if correct!
    11·1 answer
  • Hey I need a person to respond to this question but the name of krod7993​
    15·2 answers
  • Where the voice of the wind calls our wandering feet’. Identify the figure of speech in the above lines?
    12·1 answer
  • Why did Katherine do better when she raised her prices and refused to sell on credit?
    15·2 answers
  • Which of the following sentences uses figurative language?
    6·1 answer
  • How does the authors situational irony develop the tone of the text? O captain my captain
    6·1 answer
  • Please answer question 8
    5·1 answer
  • Why does floras treatment of the fish tell us about her as a person
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!