Answer:
According to the words of the play (this is in the balcony scene in Act II, Scene 2), she asks him not to swear by the moon because the moon is not constant enough. ... O, swear not by the moon, the inconstant moon, That monthly changes in her circled orb, Lest that thy love prove likewise variable.
Explanation:
hope this helps :)
The answer is D, the touch of his hand.
I think it would be d im not sure though
Answer:
D. It sums up the paragraph best
This question is missing the options. I've found the complete question online. Since the passage is the same, I will omit it:
The author's purpose is to do what?
1. explain the importance of Gothic architecture.
2. show how Venetian architecture is different from Gothic architecture.
3. describe Venetian architecture.
4. show the nature of Gothic architecture.
Answer:
The author's purpose is to:
4. show the nature of Gothic architecture.
Explanation:
The author states his purpose very clearly right at the beginning of the passage:
<u>"I will try to give the reader of this article some idea of the real history of Gothic architecture, not just of Venice, but of universal Gothic."</u>
The author will discuss the nature of Gothic architecture - what this style of architecture consists of. He makes it clear that he will not focus only on the Gothic of Venice. He will talk about it universally. He will indeed show how far Venetian architecture went in terms of this style, but this is not the main purpose of the study. Having that in mind, the best option is number 4:
4. show the nature of Gothic architecture.