1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Slav-nsk [51]
3 years ago
15

Choose the most appropriate REGULAR (-ar, er, ir) verb in parentheses and WRITE the correct form of the verb to complete the sen

tence. Then, to the left of COLUMN A choose the letter (e.g., a,b,c,d,e,f) from COLUMN B that most logically completes the sentence. (6 × 3 pts. each = 18 pts.)
1. El Sr. Izaguirre no ___ (descansar / aprender )

2. Mis amigos __ (escribir / conversar)


3. Tú __ (aprender / leer)


4. Yo __ (llegar / desear)

5. Mi madre y yo __ (pasear / cantar )

6. Ustedes __ (terminar / abrir)
Spanish
1 answer:
Gwar [14]3 years ago
5 0
Hello I circle the answers but I don’t know....
You might be interested in
What activity does Xavier like to do?
Artyom0805 [142]

Answer:

samaj nhi aara kya likha hai

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Pedro le gusta practicar y jugar deportes, él es
AURORKA [14]
<span>Peter likes to practice and play sports.</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Prompt
Gre4nikov [31]

Answer:

sí, he asistido algunas clubs que ayuda muchas problemas de el mundo. En uno de los organizaciones, habían hablado de la polución de los carros. Ellos dijeron que la polución es muy mal para los pulmones de a mucha gente y es muy peligrosos para el medio ambiente en general. Una cosa que podemos hacer para la gente sin casas es volentar para construir casitas para la gente sin casas y donar dinero o latas de comida para ayudar la gente sin casas.

6 0
3 years ago
1. PABLO Óscar, voy al centro ahora. ÓSCAR ¿A qué hora (1)______ (pensar) volver?2. El partido de fútbol (2) ________(empezar) a
Alona [7]

Answer:

1: piensas 2. empieza

Explanation:

Hope this helps!

4 0
3 years ago
Other questions:
  • A mi abuela Clotilde le gusta la ciudad, pero no le gusta vivir cerca del centro. Ella necesita 15 minutos para estar en la ciud
    8·1 answer
  • What sources are required for photosynthesis​
    6·1 answer
  • Describe your favorite holiday. Why is it your favorite? When is it? What traditions do you have to celebrate that holiday? Be s
    8·2 answers
  • Question 5 Read each incomplete sentence and choose the option with the correct verbs to complete them. Claudio ________ mojado.
    7·2 answers
  • Stem-changing (boot) verbs do NOT have stem changes in the __________ forms.
    13·2 answers
  • Fill in the blanks with the correct indirect object pronoun. Use ONE of the following that goes with each sentence:
    7·1 answer
  • How do you say " Maria's face hurts" in spanish using a clarifier
    9·2 answers
  • Preterite of ser and ir
    15·1 answer
  • What are some SIMILARITIES between Spain &amp; Georgia
    12·1 answer
  • 66
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!