The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
General George Washington appointed Alexander Hamilton as the First Secretary of the Treasury.
Answer:
C.They lost their power in New England.
Explanation:
King Philip’s War is considered the bloodiest war per capita in U.S. history. It left several hundred colonists dead and dozens of English settlements destroyed or heavily damaged.
Thousands of Indians were killed, wounded or captured and sold into slavery or indentured servitude. The war decimated the Narragansett, Wampanoag and many smaller tribes and mostly ended Indian resistance in southern New England, paving the way for additional English settlements.
The correct answer is <span>c preserve and enforce internal law and order. From the excerpt, it is clear that the role of the government is to create a system of laws that promotes internal peace. This is through ensuring domestic tranquility and preserving the general welfare of the population. </span>