It was the best of times and the worst of times. They hated but they loved. She would pick on him and he’d retaliate. With a school project coming up, it made matters worse because they desperately but secretly wanted to work together. They got to crazy with eachother that they were forced together. So happy they were to work together and fall in love.
He’s trying to go to canada
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Answer:
A sales territory is a defined area in which a single salesperson or group of salespeople work.