In this passage, Reagan talks about the pain that the Holocaust go through.
<u>Explanation:</u>
The most important fact that has been talked about in this passage by the President Reagan is about the pain that the Holocausts have gone through in their lives.
They said that even though the wounds have dried up now but still the pain and the wound will not be forgotten ever. Those holocausts have done a really important and significant service to the mankind and they will never be forgotten for this service.
Making notes about specific parts of the text and or keeping a journal of your interpretations. Hope this helps! ;D
Answer:
for ex Q1- The kitten GREW faster than i expected.
Explanation:
its past tense and makes sense
Q2- Fallen
Q3- Blew
Q4- Chosen
Q5- Does
Q6- ?
Q7- Flew
Q8- Eaten
Q9- Came
Q10- Grown
Q11- Chosen
Q12- Seen
Q13- Threw
Q14- Driven
Q15-Drew
Q16-?
<em>“A thick mist hung all round our ships”-Hung adds an emotional feeling of grief and sorrow.
</em>
<em>
</em>
<em>"The cruel wretch vouchsafed me not one word of answer, but with a sudden clutch he gripped up two of my men at once and dashed them down upon the ground as though they had been puppies”-Cruel adds a tone to the emotional power of the Piece by creating a feeling of Doomed or being scared.
</em>
<em>
</em>
<em>“Their brains were shed upon the ground, and the earth was wet with their blood”.-Wet with their blood creates the emotion of feeling death, it created an image in your mind and makes you feel pity.</em>
<em />
Hope this helps!