1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vodomira [7]
3 years ago
8

Please help i need it really bad

Spanish
2 answers:
wel3 years ago
5 0

Answer:

ok hsjei. suensnsus susbsusbsye

Phantasy [73]3 years ago
4 0
2.Preferimos
3.cierran
4.quiere
5.entiendes
6.cierra
7.quieres
8.tenemos
9:entiendo
10.piensan

You might be interested in
8.06 Prueba 25 points on this one and my last one
Gekata [30.6K]

Fill in the blank.

Question 1 : Compré los _____ de chocolate para comer durante la película.

Answer 1: Compré los bombones de chocolate para comer durante la película.

Translation: I bought the <u>chocolates</u> to eat during the movie.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 2: Nosotros no ____ nada la semana que viene. (hacer)

Answer 2: Nosotros no haremos nada la semana que viene.

Translation: We will not do anything next week.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 3: Yo _____ estudiar este fin de semana. (poder)

Answer 3: Yo podré estudiar este fin de semana.

Translation: I will be able to study this weekend.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 4: La ropa ____ en la maleta. (caber)

Answer 4: La ropa cabrá en la maleta.

Translation: The clothes will fit in the suitcase.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 5: Tú ____ ir a la fiesta. (poder)

Answer 5: Tú podrás ir a la fiesta.

Translation: You will be able to go to the party.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 6: Tú ___ con tu familia. (venir)

Answer 6: Tú vendrás con tu familia.

Translation: You will come with your family.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 7: Yo ___ mantequilla en las palomitas. (poner)

Answer 7: Yo pondré mantequilla en las palomitas.

Translation: I'll put butter in the popcorn.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 8: Usted ___ de la casa temprano. (salir)

Answer 8: Usted saldrá de la casa temprano.

Translation: You will leave the house early.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 9: Nosotros no ___ ir al cine esta noche. (querer)

Answer 9: Nosotros no querremos ir al cine esta noche.

Translation: We will not want to go to the movies tonight.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 10: Mi libro no ___ en la mochila. (caber)

Answer 10: Mi libro no cabrá en la mochila.

Translation: My book will not fit in the backpack.

Fill in the blank.

Question 11: Compré palomitas en la ___ del cine.

Answer 11: Compré palomitas en la cantina del cine.

Translation: I bought popcorn in the cinema <u>canteen</u>.

Fill in the blank.

Question 12: Mi mamá me dio una ___ para ver una película hoy.

Answer 12: Mi mamá me dio una entrada para ver una película hoy.

Translation: My mom gave me a <u>ticket</u> to see a movie today.

Fill in the blank.

Question 13: En el cine yo me senté en una ___ muy cómoda.

Answer 13: En el cine yo me senté en una butaca muy cómoda.

Translation: In the cinema I sat in a very comfortable <u>armchair</u>.

Fill in the blank.

Question 14: El hombre es un actor y la mujer es una ____.

Answer 14: El hombre es un actor y la mujer es una actriz.

Translation: The man is an actor and the woman is an <u>actress</u>.

Fill in the blank.

Question 15: Otra palabra para la boletería es la ____.

Answer 15: Otra palabra para la boletería es la taquilla.

Translation: Another word for the box office is the <u>ticket office</u>.

\textit{\textbf{Spymore}}

5 0
3 years ago
Using the comparatives with adjectives, describe the farm animals in the pictures using at least 4 different sentences in spanis
ankoles [38]
You probably want to post the picture as well that way i could help you.

4 0
3 years ago
texto que diga porque te gusta viajar,desventajas,ventajas e indica el lugar donde te gustaria viajar.
Rufina [12.5K]
<span>This is what it translates to :
 
text that says because you like to travel, disadvantages, advantages and indicates the place where you would like to travel
hope this helps :)</span>
8 0
3 years ago
Take notes while you listen to the audio. Then answer the following question.
satela [25.4K]

“La patata” es otro nombre por “la papa.”

Nombres derivados

La vainilla se originó en México.

Origen

El mundo sería muy diferente sin los productos de España.

Diferencias

Hay varios ingredientes populares en el mundo que vinieron de las Américas

Comercialización

8 0
3 years ago
Select the correct verb forms.
Elan Coil [88]
1 prefieren
2 muestra
3 comienzo
4 recuerdas
5cierra
Explain: I hope this helps
5 0
3 years ago
Other questions:
  • En el año 2030, mi hermana __________ casada. (estar)
    15·2 answers
  • Una manera de preguntar si algo paso aunque sea dificil de creer, es diciendo "¿____?"
    5·1 answer
  • Help me plzZzz.....am waiting
    6·2 answers
  • Heelpp..me answer the questionsss​
    12·1 answer
  • 10. Choose the answer that best completes the sentence.
    6·2 answers
  • Complete the following sentence with the appropriate cultural information:
    11·2 answers
  • Please help
    15·1 answer
  • Which of the following sentences uses the present perfect correctly?
    6·2 answers
  • Which of the following groups of words do not belong?
    5·2 answers
  • Lee y escoge la mejor opción para completar la frase. Read and choose the best option that completes the sentence.
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!